24. oktober 2011

Oopsy Daisy Baby skørter

Et lækkert, smukt og drømmende skørt er et sikkert gavehit. Julen nærmer sig - vi har de eksklusive Oopsy Daisy Baby skørter i skønne farver. Af erfaring kan jeg fortælle, at skørtet er et hit blandt de små som store prinsesser :-)




Copyright//Photos and styling by Mathilde Andersson

Pakkekalender ideer

Så er der ikke længe til december måned og det betyder at pakkekalenderen snart skal i hus. Vi har gjort det nemt og bekvemt og samlet en masse sjove, spændende og anderledes kalendergaver. Se kalendergaver især til piger og især til drenge. Og som en ekstra gave, pakker vi gratis ind, så kan det ikke være mere nemt.Nedenunder får du nogle ideer til fine pakkekalendre. Og der vil komme flere ideer den næste tid :-)









Hos Lirumlarumleg.dk kan du købe Mailegs fine pakkekalender nisser, som vist på billedet nedenfor!!










Photos and ideas by http://www.karenmarie.nu/431, http://kaerlighilsenb.blogspot.com/, 
http://cirkus.typepad.com/cirkus/ 
og Mathilde Andersson

13. oktober 2011

Emmas Tipee

Denne skønne oktober dag legede smukke Emma og jeg indianere i den solrige natur. Vi kunne ikke lade være - vi har nemlig hos Lirumlarumleg.dk fået nye indianer tipier fra mærkerne Vilac og Nathalie Lété. De er helt utroligt fine og dekorative ikke kun i naturen, men også på værelset, se her! Emmas fine pelsvest og lækre strikgamacher er fra super shoppen Ansos.
En god ide til aktivitet i efterårsferien!











Copyright//Photos and styling by Mathilde Andersson

Cover Kids - et nyt dansk magasin

Så er der endelig kommet et dansk børnemagasin, som kan måle sig med de smukke magasiner som bl.a. Papier Mache. Det er Malling Publications, som står bag det nye og meget smagfulde magasin. Velkommen til Kids Cover eller Cover Kids, som udkommer første gang idag.....juhuuuu!





10. oktober 2011

Vinderne af billetter til småbørns og babymessen i øksnehallen


Så blev det d. 10 oktober og vi har udtrukket vinderne af de 5x2 billetter til småbørns og babymessen i Øksnehallen d. 15. og 16. oktober.
De 5 vindere er:
1)Felicia
2)ByPehrson
3)umadsen
4) Millermus
5)Heidi-æblekinder

Tillykke til alle og til alle Jer andre, tak fordi I skrev, prøv igen næste gang ;-)
Vinderne bedes sende en mail til anja@lirumlarumleg.dk med navn og adresser. God mandag til alle fra os!!






7. oktober 2011

Sov sødt

Mangler du inspiration til dit barns soveværelse? Se vores fine sengetøj fra bl.a. Hollys, Poppy Rose, Room Seven samt dekorative puder og tæpper fra blandt andre Mini labo og SmallStuffRigtig dejlig weekend :-))












3. oktober 2011

Halloween

Halloween d. 31 oktober er åndernes nat. En amerikansk tradition som i stigende grad fejres herhjemme. Så er du en af dem, som elsker at udhule græskar og klæde dig ud i skeletdragter, så kig her på de fine og anderledes foto collager - bliv inspireret....